Anbefalinger

Her kan du læse hvad mine kunder siger til behandlingerne.

Læs historier fra mine kunder, og se deres udtalelser

Massage og cupping

Mit navn er Ellen Husted og er 57 år og har skoliose/skæv ryg.

Inden for de sidste par år, har jeg udviklet en dårligere ryg, med smerter til følge.

Jeg træner hos min fysioterapeut, men det er ikke nok.

Jeg har det sidste halve år gået til massage og cupping hos Charlotte og det hjælper min ryg utrolig meget, især mine ryg smerter og mit bindevæv, som bliver løsnet godt op og giver mig en bedre bevægelighed.

Cupping er ikke helt smertefrit, men giv det en chance…det virker 🙂

Jeg er så glad for det og vil anbefale Charlotte til alle, hun er utrolig behagelig og venlig at komme hos.

Ellen Husted

Kropsterapi, healing og samtaleterapi

Man bliver altid mødt med hjertevarme og åbenhed. Charlotte forstår virkelig at lytte og se dine unikke forudsætninger. Fagligt yderst kompetent fysisk behandling, der spænder fra cupping og traditionel massage til klang- og healingsmassage. Indsigtsfuld og vidtspændende rådgivning, der ALTID er på dine præmisser. Klinik Livsform får mine varmeste anbefalinger.

Anne Finderup

Anbefaling af Charlotte Buur Udbye Skaarup

Jeg har haft den fornøjelse at have Charlotte til at undervise på mine stress og lifecoach hold.

Charlotte har undervist i 2 emner. Første emne omhandlede kost, set i betragtning af et liv i trivsel. Her delte Charlotte, hendes befriende indgangsvinkel ”der er ingen mad der er forbudt”. Charlotte talte også meget om kropsskam og kropsopfattelse på samfundsniveau, hvilket gav nogle spændende debatter iblandt deltagerne.

Andet emne som Charlotte underviste i var stress. Hvad er stress og hvilke konsekvenser kan det have fysisk og ikke mindst psykisk. Charlotte kom ligeledes omkring stress forebyggende tiltag, herunder kostens betydning.

I Charlottes undervisning skaber hun et trygt og autentisk rum for deltagerne. Det gør hun bl.a. ved, at hun deler ud af egen erfaring, hvilket ligger op til at deltagerne kan dele deres og der derved bliver skabt et godt læringsrum. Charlotte er et varmt og imødekommende menneske med en kæmpe vidensbank som hun hellere end gerne deler ud af.

Charlotte formår endvidere, at forklare sit budskab til forskellige lyttere og gør brug af såvel visuelle, auditive og praktiske øvelser, som giver deltagerne størst mulighed for at tilegne sig ny viden.

Jeg giver Charlotte mine varmeste anbefalinger som underviser og formidler.

 

På vegne af

 

Mette Dvinge

Stifter af Dvinges Hus – center for coaching og terapi