Coaching

Coaching er til dig, der har brug for én der guider dig i en proces hvor du arbejder med personlig udvikling. Du kan se mig som en tovholder, og én du kan få hjælp af til at finde nye vinkler på udfordringer, få afklaring i forhold til hvilken vej du skal og bruge som en udefrakommende, der lytter aktivt uden at dømme eller komme med uopfordrede råd.

Alle emner er egnede til coaching. Det kan handle om alt fra større livskriser, håndtering af følelser, stresscoaching, selvværdsproblematikker, konflikter, traumatiske oplevelser, problemstillinger i forbindelse med psykiske udfordringer/lidelser (herunder stress, angst, depression, add/adhd mm) og nysgerrighed på mønstre som bliver ved med at gentage sig i dit liv.


Lidt om min erfaring med samtaler, og min faglighed:

Jeg har stor erfaring med at have samtaler fra mit tidligere job, både med enkeltpersoner og i grupper. Jeg arbejdede med arbejdsmiljø – særligt det psykiske arbejdsmiljø.


Hvorfor coaching:

Den værdi du får med fra samtalerne, kan du bruge til at skabe nye strategier, få øje på alternative handlingsmuligheder og vokse som person.

Mange af os har af og til gavn af et ‘mentalt tjek’.
At spørge os selv: ‘Er jeg den person jeg gerne vil være, og hvordan vil jeg gerne leve mit liv?’
Mens livet sker, og vi som mennesker er i det, kan vi let lade os føre med strømmen, og glemme at kigge indad, og måske lukke øjnene for problemstillinger der hæmmer os.

Du kan se coaching som en måde at få et sundere og forbedret liv.

Og kombinationen med behandlinger på briksen hos mig, er i øvrigt genial 🙂

Følelser og tidligere erfaringer sætter sig i kroppen. Og kroppen kommunikerer til os via spændinger, træthed og smerter fx. Derfor er det godt både at få coaching, så du har mulighed for at bearbejde og få nye strategier, og at få kropsterapi så dit nervesystem kommer mere i ro.

Jeg tilbyder et kombi-forløb, som giver dig 100 kr. rabat pr. coaching session.

Du booker dissse samtaler under “1:1 samtale – Med særlig rabatpris for dig, der også får behandling på briksen”