Du gør det godt. Om forandringer og perspektiv.

Udgivet af Charlotte Skaarup den

Kan du genkende det?

Du går i gang med en proces. Det kan være et vægttab, eller at begynde på at træne. Det kan være hvilken som helst forandring, hvor du flytter dig fra et sted til et andet.

Og pludselig har du glemt, hvor du var, inden du gik i gang.

Vi vænner os så hurtigt til at have det ’som vi har det’.

Og er det så dårligt??

Nej.

Men.

Jeg synes det er sundt at prøve et skifte perspektiv af og til.

At hæve sig lidt op i helikopteren, og prøve at få et overblik. Og bruge det overblik til at minde dig selv om, at du gør det godt. At du faktisk har flyttet dig. At du faktisk ikke længere bliver forpustet af at tage trapperne. At du faktisk har fået mere energi. At du faktisk nu kan passe de bukser, der ellers havde ligget og kaldt på dig længe i skabet.

Ser du altid tingenes tilstand ud fra hvor du er lige nu, får du aldrig øje på det større perspektiv, og der er risiko for, at du heller aldrig bliver tilfreds med, hvor dine handlinger har taget dig hen.

Det i sig selv er jo trist, for så bliver tilværelsen måske en konstant stræben efter mere, større og bedre, fordi vi synes vi ikke opnår det vi gerne vil.

Det her citat, synes jeg belyser rigtig godt, at vi hver gang vi forandre os også flytter os. Og vi behøver ikke at opnå noget, at få noget, at blive bedre til… Det at flytte sig kan også betyde at sige farvel til noget, at miste noget.

Buddha was asked:  

What have you gained from meditation?

He replied:

Nothing. However, let me tell you what I lost: Anger, Anxiety, Depression, Insecurity, Fear of old age and death.

HUSK: Klap dig selv på skulderen!

Kærlig hilsen

Charlotte

Kategorier: Mindset

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *