Find din livsform

Hvis du savner at komme til bunds og finde årsagen til dine symptomer, så er du havnet det rette sted.

Din situation og dine aktuelle udfordringer er dine. Ansvaret for at gøre noget ligger også hos dig. Du kan vælge at booke en tid hos mig, hvis du gerne vil have hjælp. Ønsker du ikke at bestille en tid lige nu, er du velkommen til at følge med på sidelinien for at se, hvad det er jeg kan.

På forsiden finder du links til Facebook og Instagram, samt mine blogindlæg.

På klinikkens side på FB har jeg en gratis gruppe, som du er velkommen til at tilmelde dig. Den handler om sunde råvarer, og du får inspiration og fornyet madglæde på en jordnær facon. Gruppen er for dig, som interesserer dig for hvad du spiser, og hvordan de enkelte næringsstoffer påvirker biokemien i din krop – og dermed dig.

På min FB side finder du generel information om alle mine tilbud i klinikken, og forresten også anmeldelser fra tilfredse dejlige kunder.