Forside

Klinik Livsform

Holistisk terapi og behandling til dig, der har brug for lindring og ro.

Krop, mad, stress – og alt deromkring.

Klinik Livsform

Massage, healing, cupping og 1:1 samtaleterapi i nærheden af Videbæk og Ringkøbing

Få hjælp til at få det bedre i din krop, og med din krop.

Find tilbage til dér i dit liv hvor du trives, og igen er fri for at være styret af smerter, præstationspres, kontrol og ydre krav.

null

Om mig

Læs mere her

null

Massage

Læs mere her

null

Coaching

Læs mere her

null

Kostvejledning

Læs mere her

Lad mig hjælpe dig

Hos Klinik Livsform kan du være sikker på at blive mødt med forståelse og rummelighed. Jeg arbejder passioneret og med stort drive for at du opnår bedst muligt resultat. Min tilgang er intuitiv, baseret på både naturvidenskabeligt funderede uddannelser, personlige erfaringer, og en spirituel tilgang.

Uanset dit behov og din personlige tilgang, stræber jeg altid efter at finde den bedste løsning til netop dig.

Finder du ikke netop det, som du skal have hjælp til beskrevet her, så kontakt mig endelig, og få svar på om jeg kan hjælpe dig.

Hvorfor Klinik Livsform

Hos Klinik Livsform kan du altid regne med god, grundig og omsorgsfuld behandling.

Klinikken er ejet af Charlotte Skaarup, som efter at have arbejdet med arbejdsmiljø (særligt det psykiske) i en lang årrække, skiftede spor og midt i 40’erne blev selvstændig efter en sygemelding med stress og depression og en diagnose med ADHD.

Jeg (Charlotte) har overvejende 1:1 klienter, og elsker at hjælpe med en intention om at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg.

Klinikkens navn kommer af et ønske om at støtte og guide dig til at finde og leve præcis den livsform, der passer til dig.

Du får ikke en one size fits all løsning her, og jeg er nørdet omkring både det fysiske, det mentale og det spirituelle.

Jeg ser det som vigtigt og naturligt at bruge min personlige erfaring i mit professionelle virke.  Jeg ønsker at bidrage til at nedbryde tabu og stigmatisering og vil gerne gøre mit for, at det bliver en naturlig ting at tale om de sværere ting i livet, og at vi alle bliver lidt mere rummelige, og imødekommende overfor minoritetsgrupper i samfundet.

Jeg har samtidig den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig.

Du bliver mødt med et smil, og jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Book en gratis samtale

Måske er du ikke sikker på, om jeg kan være den rette terapeut for dig?

Tryk på knappen nedenfor og bestil en gratis afklaringssamtale online, kontakt  mig på telefon (+45) 61 69 03 99, eller send en mail til charlotte@livsform.dk.

Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Klinik Livsform

Skal vi finde en tid til dig?

Åbent efter aftale:
Mandag – torsdag fra 12.00 til 20.00
Fredag fra 12.00 til 18.00