Klangmassage

Her kan du læse om klangmassage og hvordan det kan hjælpe dig.

Klangmassage som del af din behandling

 

Du kan tilvælge klangmassage som en del af din behandling (det ændrer ikke på prisen), og typisk vil jeg bruge det som indledning og/eller afslutning på en behandling med massage/healing.

 

Jeg bruger klangskåle fra Peter Hess, og har været på et introduktionskursus i at bruge klangskåle i min behandling. På sigt ønsker jeg mig både flere skåle, og flere kurser. Men for nu tilbydes det som et fint og kort supplement til den øvrige behandling.

 

Klangmassage kan være svært at putte i en kasse, og sætte ord på. Jeg var selv spændt og lidt skeptisk inden jeg prøvede det.

Jeg tror man skal være nysgerrig, og åben for andre måder at påvirke kroppen på end fx. berøring med hænder på huden.

Klangmassage er energiterapi, og virker via vibration og frekvens.

Svingningerne fra skålen kommunikerer med de svingninger du har i dig.

Og kroppen tager det, den har brug for.

Ovenstående er mine egne betragtninger og erfaringer. Jeg ved at der findes forskning, men vælger på det her område at undlade at dykke nærmere ned i den.

Jeg er af den overbevisning, at nogle ting blot skal erfares og at vores intuition hjælper os til at finde ud af, om de virker for os – uanset hvor vel de er dokumenteret via forskning. For forskning har også sine svagheder, og der er så meget vi endnu ikke ved.

 

De tilbagemeldinger jeg får fra dem der prøver klangmassage er at det virker som en god åbning (energetisk) for resten af min behandling, og at det er meget behageligt og afslappende.

 

Spørg mig endelig, hvis du er nysgerrig.