Undervisning og foredrag

Her kan du læse om hvad jeg tilbyder af undervisning og foredrag.

Jeg tilbyder undervisning og foredrag

Emner, evt.i kombination:

  • Stress og stresshåndtering
  • ADHD og det at være selvstændig
  • ADHD og komorbiditet
  • ADHD og mad
  • Dit forhold til krop og mad
  • Intuitiv spisning
  • Diætkultur

 

I mit tidligere job, var en del af mine opgaver at undervise og vejlede kolleger.

 

Jeg har fra 2005-2008 fuldført en pædagogisk diplomuddannelse i psykologi med følgende moduler:

Videnskabsteori og pædagogik

Udviklings- og personlighedspsykologi

Kognitions- og neuropsykologi

Pædagogisk psykologi

Gruppe- og organisationspsykologi

Afgangsprojekt: ‘Diskurser og personlig udvikling i arbejdslivet. En analyse af sammenhængen i relation til vilkår i organisationer’

 

Opgaver som selvstændig (siden 2019):

Indtil nu har jeg undervist en lærergruppe på en dagskole og holdt et oplæg for forædregruppen. Opgaven var at inspirere og komme med viden om kost blandt andet i forhold til at støtte vilkårene for læring. (Lærerne var ansvarlige for at i samarbejde med eleverne at lave morgenmad og frokost).

Jeg har endvidere undervist på en holistisk stresscoach udddannelse (se under anbefalinger).

På ét modul underviste jeg i kostvejledning, herunder diætkultur og tykfobi, og på et andet modul underviste jeg i stress, og stresshåndtering, herunder hjernen, stressrespons og diskurser i samfundet.

 

Jeg bruger min viden fra mine uddannelser, og i høj grad også mine personlige erfaringer.

Mit drive er min passion for at inspirere og guide mennesker i at ‘finde deres livsform’ – hvilket for mig blandt andet indebærer, at blive klogere på sig selv og stå ved den man er, på godt og ondt.

Mit mål i planlægning, tilrettelæggelse og udførelse af mine oplæg/foredrag er at møde deltagerne, hvor de er her og nu, og at inddrage dem sådan at jeg efterlader så mange som muligt med en følelsen af ny inspiration, energi og måske nysgerrighed på mere indenfor emnet.

 

Kontakt mig gerne via kontaktformularen, eller ring til mig på (+45) 61 69 03 99